dimarts, 29 de maig de 2012

Presentació del llibre "300 unicorns"


Us convidem a la presentació del llibre


300 unicorns de Joan Fontanals i Orpí, ed. El Cep i la Nansa

que farem a la sala de socis de l'Ateneu Igualadí el dia 1 de juny a les 19:30 hores.

300 Unicorns és un conjunt de micro relats, aparentment eròtics, lascius, bruts, íntims, atrevits, insolents, orgàsmics que corrompen la lectura d'una forma despietada, sense embuts, sorprenentment i atraient.

Es tracta d'una lectura dinàmica, breu, madura, amb un deix d'innocència adàmica, una lectura que t'atrapa i et sedueix per la seva temàtica i per l'acurat tractament i tria de les paraules. També per l'excitant visió del seu contingut que, al final, fa un gir sorprenent, provocant el somriure o l'admiració.

En Joan Fontanals ha creat un nou llenguatge literari innovador, immediat, que de seguida te'l fas propi. Una literatura pensada, a priori, per se difosa en xarxes socials; una literatura que va creixent, aparentment sense normes, amb un único objectiu: demostrar que qualsevol aspecte de la quotidianitat pot tenir un component eròtic i complaent.

Amb la presència de l'autor
Presenta l'acte l'escriptor igualadí, Pep Elias

Entrada lliure

2 comentaris:

  1. Benvolguts companys i amics dels llibres. Vull donar-vos les gràcies pel vostre acolliment d’ahir, durant la presentació a l’Ateneu Igualadí, dels 300 unicorns. Notar el caliu de la gent, veure els somriures estintolats a les cares, l’interès dibuixat a les mirades... És sempre, quelcom gratificant per a un autor que, a més, com jo, ve de fora. Gràcies a vosaltres, l’esplèndida llibreria Aqualata, per la vostra magnífica i apassionant tasca com a llibreters. Gràcies al Pep Elias, per la seva passió contagiosa per la literatura i per tot el que l’embolcalla. Gràcies a l’Albert Rossell, per la seva feina sempre professional i ben feta, i per la seva amistat que tan valoro. Gràcies Igualada, per fer-me sentir com a casa i per acollir els petits unicorns que ara, pacients i emocionats, us esperen a l’Aqualata amb moltes ganes de passar una bona estona a casa de tots vosaltres, les lectores i els lectors. Gràcies i fins ben aviat, Igualada. Joan Fontanals i Orpí.

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu per escriure i compartir la teva literatura amb nosaltres.

    ResponElimina